metamorfose, budget, weerspiegeling v inwoners

 

'Jewelry has the power to be this one little thing that can make you feel unique'
Jennie Kwon designs

Ik had het niet beter kunnen zeggen. Tijdens mijn kleur- en silhouetenanalyses kwam ik er steeds meer en meer achter hoe belangrijk een accessoire -in de vorm van een sieraad- is. Het maakt het af: het hoeft niet groot te zijn en kan soms minimaal aanwezig zijn.

Vaak bleek het moeilijk een juiste accessoire te vinden/te kopen. Vandaar dat ik per 11 november 2011 startte met mijn eigen sieradenlijn gebaseerd op wat ik bij mijn klanten zag maar ook door de vraag van mijn klanten.

Mijn sieradenlijn zou ik klassiek maar ook boho en beetje stoer noemen. Ik gebruik zoveel mogelijk natuurlijke producten zoals katoen, linnen, leer, zoetwaterparels, gems en glasbeads.Niets leukers dan 'customized jewelry'

In november 2013 kon ik Camps&Camps toevoegen en ene jaar daarna Susanne Friis Bjørner.

Al met al een prachtige combinatie van sieraden; klassiek & boho/stoer (B&D) klassiek/barok met veel swarovski (C&C) en verfijnd met prachtige gems en parels verwerkt in edelmetaal ( zilver, verguld geel/rosé of blackened zilver)  (Susanne Friss Bjorner)  

 

Nieuwste sieraden collectie

Geïnspireerd door de catwalks zoals te zien zijn op www.style.com / www.vogue.com (images: Gianni Pucci/Indigitalimages.com), maak ik vaak een moodboard. Deze is bepalend voor de uiteindelijke keuze van sieraden. Onderstaand mijn keuze aan sieraden voor seizoen Herfst/Winter 2015