Hoi Debbie,

het is alweer 3 weken geleden dat wij bij jou mochten langs komen voor kleuradvies. Ik vond het erg leuk en voor mezelf verrassend te horen dat ik zomer en winter advies  kreeg! je gaat jezelf toch een beetje identificeren met deze begrippen of anders gezegd naar jezelf weer kijken. Ik herken nu beter de kleuren die me goed staan.

De middag is omgevlogen en dat is dan vooral te danken aan de wijze waarop jij die hebt ingekleurd!

 

Veel succes met je werk, wellicht komen we elkaar nog eens tegen.

Al bij het eerste telefonische contact om de vrijgezellendag van Selma te plannen had ik al het gevoel dat het "klikte". En niets bleek minder waar. De middag en avond waren strak gepland, maar door jou enorme flexibiliteit konden we er toch een hele ontspannen en gezellige dag van maken waarbij jou input en m.n. ook Selma centraal stonden. De kleurenadviezen waren niet van de lucht. Kapsels werden door de war gemaakt om er achter te komen wat nou "echt" kleuren zijn die bij ons zouden passen. Nooit gedacht dat dat zo zou werken.

De invulling van de vrijgezellendag was voor mij een complete verrassing maar wel een erg leuke! De kleuren en stijl analyse geven mij een goed beeld voor de toekomst bij het bepalen van mijn kleding, kleur en stijl. Het is erg grappig om te merken dat er verschillende kleurtypes zijn, waarbinnen je dan ook nog kunt variëren. Ik vond het een hele leuke dag en heb enorm veel plezier gehad. Vooralsnog heb ik het stijlrapport nog niet binnen maar kijk er erg naar uit om aan de hand hiervan weer eens te gaan shoppen. Nogmaals dank voor een bijzondere dag! 

Beste Debbie,

We hebben het super gevonden, en ik heb ook al een aantal kleurveranderingen gezien in de apotheek. Maar je hebt het goed gezien het zijn leuke dames en inderdaad, ik zal ze zeker gaan missen.Ik zou graag nog een keer willen shoppen met je, maar voor je vakantie gaat het zeker niet lukken.