metamorfose, budget, weerspiegeling v inwoners

EEN INTERIEUR IS EEN WEERSPIEGELING VAN ZIJN BEWONERS

Vanaf 1993  hou ik mij al bezig met interieurstyling. Ik ben gespecialiseerd in kleurgebruik in het interieur. Mijn gevoel voor kleurgebruik heb ik te bovenal te danken aan mijn werkvervaring naast masterclasses /cursussen die ik gevolgd heb op het gebied van schilderen, tekenen, verftechnieken en interieurstyling: ik heb zowel in een verfwinkel als een kinderwinkel kleuradviezen gegeven en toegepast, zelf kleuren gemengd,  jarenlang op de ladder gestaan, verfechnieken toegepast en zelfs hele muur-schilderingen (bovenal kinderkamers) gemaakt. Praktijk is uiteindelijk de beste leermeester! Toen ik in 1998 zelf moeder werd, besloot ik wat dichter bij huis te gaan werken en mijn opgedane kennis te gebruiken voor het geven voor interieuradvies met als specialisatie kleurgebruik. Daarnaast ben ik ook cursussen gaan geven in kleurgebruik en verftechnieken.

 

 

 

 

Het BBC programma ‘Changing rooms’ heeft mij absoluut geïnspireerd in de manier waarop ik interieuradvies geef. Ik ben absoluut een ‘believer’ dat je niet over een groot budget hoeft te beschikken maar gevoel voor creativiteit, verder dan je neus lang is kijken, recycling (bijv. hergebruik van hout), weten waar wat te koop is (zelfs design!!), hoe en waar de juiste kleuren te gebruiken om je huis een metamorfose te geven.

Een interieuradvies bij mij werkt als volgt:

1. een kennismakingsgesprek waar specifieke wensen klant(en) duidelijk worden.

2. het maken van van een moodboard

3. het toepassen van het interieuradvies

De prijs voor een interieuradvies gaat vanaf € 150

Ik ben altijd interieuradviezen blijven geven naast mijn werkzaamheden als imagostyliste.

In mijn werk staat de unieke persoonlijkheid van mijn klant centraal. Ik analyseer een klant of diens interieur op kleuren, vormen, stijl en uitstraling. Zoals een uitstraling van een klant mede bepalen wat voor eerste indruk een klant maakt, zo is een huis een dat ook, het is vaak