authenticiteit, basisgarderobe, uitstraling,tips, accessoires, communicatiemiddel

EEN VERBREDING VAN JE HORIZON QUA KLEUR & KLEDING

Op basis van een garderobe check laat ik een klant anders kijken naar zijn/haar kast laten. Vaak blijkt dat er veel meer mogelijkheden/combinaties zijn. Een middagje shoppen of soms zelfs een hele dag maakt iemands garderobe compleet Ik leer een klant ook anders kijken naar de kleding van hun favoriete winkel. Gevolg: er kan meer dan ze denken.

Tijdens het winkelen help ik een klant ‘out of the box’ te durven denken en kopen oftewel juist net iets buiten iemands comfort zone te kiezen zonder zijn stijl/smaak van kleding ontrouw te zijn. Kleur en kleiding zijn een manier van communiceren, zij zijn een bevestiging van iemands authenticiteit. Het zijn vaak de kleine details die het ‘em doen of een bepaalde combinatie van kleuren/kleding.

Het uiteindelijke doel is het aanleggen van een goede basisgarderobe die veel mogelijkheden biedt en die bovenal bij een klant past! Iedere klant is zijn eigen brand en de keuze van kleur/kleding onderstreept dat.

Een garderobecheck & personal shopping wordt vaak gecombineerd met een kleur- en kleding/stijladvies. De prijs hiervan is afhankelijk van het aantal uren dat ik wordt ingehuurd.

TIP: een cadeaubon van B&D design color, contrast & clothing!