IEDER MENS IS ZIJN EIGEN BRAND

Als imago- en interieurstyliste ben ik gefascineerd door wat kleuren, vormen/patronen, design en contrastgebruik kunnen doen voor een mens en zijn omgeving. Een interieur is een weerspiegeling van zijn bewoners, iemands uitstraling doet hetzelfde. V.w.b. een interieuradvies probeer ik de wensen van een klant te vertalen naar ‘makkelijke’ oplossingen binnen iemands budget. Soms vergeten mensen wat ze al hebben en hoe bijv. een woonkamer een metamorfose kan ondergaan door meubels anders neer te zetten, ander kleurgebruik en/of enkele dingen te vervangen. Het zit ‘em soms in creatief denken! Voor interieurstyling verwijs ik je naar mijn interieur pagina.

V.w.b. imago denk ik bijv. aan de eerste indruk! Maar er zijn meerdere momenten in iemands leven dat men advies wil. Ik - persoonlijk - vind het geweldig dat mensen van zoveel verschillende leeftijden op een bepaald moment in hun leven bij mij langskomen. Ik voel mij zeer gevleid want door hen heb ik zoveel geleerd. Ik geef advies over hoe je uiterlijk en je innerlijk (beter) in balans kunt brengen met behulp van o.a. kleuren, kleding en accessoires. Tezamen vormen zij jouw uitstraling. Elke situatie vraagt om een andere uitstraling en dit gaat verder dan weten ‘what to wear & what not to wear’.

Ik werk met 10 kleurentypes waaronder Winter, Zomer, Lente & Herfst.

Ik ben ervan overtuigd dat veel mensen voor 50% al intuïtief aanvoelen wat hun juiste kleuren zijn en welke kleding goed bij hen staat. Er is echter nog meer en daar gaat mijn advies over. Samengevat: ik stimuleert mensen hun eigen stijl te ontwikkelen op basis van hun smaak, de kennis die ze al hebben en de adviezen die ik daaraan toevoeg.

 

.... of zoals een klant het verwoordde:

‘You bring out the best in me’ 

(bestaat er een mooier compliment?)