Niets leuker dan op ‘shopping adventure’ te gaan in Amerika.  Naast de ‘gewone’ Malls en winkels kent Amerika al heel lang - langer dan in Europa!- de outletstores.

Minder bekend maar ook zeker interessant zijn winkels als Target, T.J. Max en Marshalls. Ook hier is het leuk ‘scoren’. Afgelopen week ben ik met het hele gezin op bezoek geweest bij familie in Florida. Tijdens een van onze ‘shopping adventures’, kwamen wij een dame tegen met enorm hoge sleehakken oftewel wedges. Mmmm ...toch wel handig als je maar een lengte hebt van 1.60 m. Verder zijn er natuurlijk ook nog van die type schoenen  met plateau-zolen. Dus op onderzoek en passen! Ze zijn er in allerlei soorten, hoogtes, kleuren en materialen (kurk, hout, gevlochten en zelfs kant!) Vele gepast maar na 7cm hoogte haak ik af. Ik sta gewoon te balanceren. Knap hoor als je er op kunt lopen! Maar doe mij maar mijn vertrouwde laarzen met een hakje, ballerina’s, gympen of flip-flops. Daar kom ik een heel eind mee en dat komt mij goed uit tijdens mijn ‘shopping adventures’!!!  © 1993-2013 B&D design

 Follow my blog with Bloglovin